Persondatapolitik

I Staff Care ApS tager vi de nye regler for persondata meget seriøst. Vi operere i en branche der om nogen har med personfølsom data at gøre og følger selvfølgelig de nye regler til punkt og prikke.

Persondata, indsamling og formål

Vi sætter en dyd i at beskytte dine data på den sikreste måde.

Personoplysninger er informationer, som er ’personhenførbare’, fx en mailadresse eller dit navn. Når vi indsamler persondata i Staff Care ApS sker det på forskellige måder og med forskellige formål:

  • Via rådgivning, sparring og udviklingsforløb, som vi gennemfører for kunder. Vi gemmer persondata for at kunne udføre opgaver for virksomheder og medarbejdere.
  • Via e-mails sendt til info@staffcare.dk samt via telefonopkald til Staff Care ApS. Vi gemmer persondata for at kunne besvare henvendelser og løse opgaver.
  • Via kontakformular på websitet. Vi gemmer data for at kunne vende tilbage til dig og tilbyde videre dialog.
  • Via tilmelding til nyhedsbrev. Vi gemmer data for at kunne sende dig inspiration, viden og invitationer til aktuelle arrangementer.
  • Via tilmelding til arrangementer. Vi gemmer data for at kunne bekræfte din tilmelding og tilbyde dig opfølgende dialog efter arrangementet.
  • Via Google Analytisc til tracking af vores websitebesøg. Vi gemmer data for at kunne optimere sitet.

Registrering og behandling af persondata
Staff Care ApS registrerer almindelige data som dit for- og efternavn, virksomhed, telefonnummer, mailadresse mv. Registreringen sker som et led i driften af vores virksomhed om omfatter ikke særlige personoplysninger.

Vi opbevarer kun data så længe de tjener formål. Dvs. at vi kun opbevarer de nødvendige oplysninger som skal til, for at vi kan udføre vores opgaver og efterleve lovgivningen.

Elektronisk databehandling sker i Micosofts produkter, i e-conomic samt i Mailchimp (email marketing). Endelig anvender vi Wileys elektroniske platform EPIC til at gennemføre personprofilanalyser, som ofte indgår i vores udviklingsforløb for kunder.

Jf. persondataloven har du ret til indsigt i de personoplysninger, vi har registreret om dig. Hvis du ønsker indsigt i oplysningerne, kan du sende en mail til info@staffcare.dk. Du kan til enhver tid bede om at få rettet eller ajourført dine oplysninger. Du kan også bede om, at vi sletter samtlige personlige data, vi har om dig.

Opbevaring af data
Vi sletter data, når de ikke længere er nødvendige og vi opbevarer dem i det tidsrum, som er tilladt ifølge lovgivningen (tidsrummet afhænger af hvilke oplysninger der er tale om og formålet med opbevaring).

Persondata vedr. tidligere abonnenter af nyhedsbrevet slettes ved afmelding.

Sikkerhed
Staff Care ApS har de nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Videregivelse af oplysninger
Personoplysninger afgivet på vores website eller via direkte kontakt til os videregives kun til:

  • Staff Care ApS’ medarbejdere
  • Staff Care ApSs’ samarbejdspartnere (kun når det er aftalt med kunden)
  • udvalgte og betroede underleverandører/tredjeparter, som udelukkende behandler data på vegne af Staff Care ApS og som ikke må anvende data til egne formål.

Staff Care ApS anvender kun databehandlere, der har de nødvendige organisatoriske og tekniske foranstaltninger ift. at beskytte dine data.

Cookies
Udover de oplysninger, som du selv indtaster, når du fx kontakter os eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger www.staffcare.dk cookies. Ved hjælp af cookies registrerer vi information om, hvordan du bruger vores hjemmeside. Vi bruger informationen til at få overblik over, hvordan vores kunder bruger hjemmesiden, så vi løbende kan forbedre den. Derudover bruger vi informationen til at personliggøre din oplevelse når du besøger vores hjemmeside.

Cookies indeholder oplysninger om din færden på internettet
Cookies er små tekstfiler, som bliver gemt på din computer. De indeholder blandt andet oplysninger om, hvilke sider du besøger på hjemmesiden. Oplysningerne er anonyme og de afslører ikke din identitet. Det er kun Staff Care ApS, der har adgang til oplysningerne.

Vores cookies kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Du bestemmer selv, om du vil tillade cookies
Via menuen i din browser kan du kontrollere hvilke typer af cookies, der må lagres på din computer. Vær opmærksom på, at det kan gå ud over funktionaliteten på vores og andres hjemmesider, hvis du ikke tillader cookies.

Nedenfor kan du se, hvordan du indstiller cookies i forskellige browsere på deres egne hjemmesider:

Internet Explorer
Firefox
Safari
Chrome

Du kan slette cookies
Du kan også slette cookies via menuen i din browser. Vær opmærksom på, at de bliver oprettet igen, næste gang du besøger vores eller andres hjemmesider, medmindre du har ændret dine indstillinger for cookies. Nedenfor kan du se, hvordan du sletter cookies i forskellige browsere:

Internet Explorer
Firefox
Safari
Chrome

Dine oplysninger bliver ikke misbrugt
Vi sørger for, at de personoplysninger du giver os ikke bliver misbrugt, jf. persondatalovens bestemmelser. Dine oplysninger, offentlig eller privat, vil ikke blive solgt, udvekslet, overført eller givet til nogen anden virksomhed.

Vi holder dig orienteret
Sker der ændringer i vores persondatapolitik, vil de blive offentliggjort her på siden. Hvis du har spørgsmål til hvordan vi bruger dine personoplysninger eller til vores persondatapolitik, kan du kontakte os via:

Staff Care ApS
Blåbærvej 1
9800 Hjørring
Danmark
Tlf. +45 24 61 93 16
E-mail: info@staffcare.dk

Dataansvarlig: Gregers Christensen

Kontakt Staff Care

Ønsker Jeres virksomhed at sætte sundhed på dagsordenen eller kan vi assistere på nogen måde kontakt os da på følgende måder.

+45 2461 9316

info@staffcare.dk

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk